Pink Paw Print

Ragdoll Cattery Eef`s CatspawFokbeleidMijn katten zijn voor mij heel belangrijk ze zijn mijn kinderen samen met de "echte", dus zal hun gezondheid en karakter altijd op de eerste plaats komen. Er zal dan ook alleen met hen gefokt worden als ze gezond zijn, niet alleen van lichaam maar ook van geest.


Ze hebben de vrijheid om zich door bijna het hele huis te bewegen en in mijn afgesloten tuintje, waar ze lekker buiten kunnen zijn, maar wel op een veilige manier en dat is iets wat we ook van onze kittenkopers zullen verwachten. Het is niet de bedoeling dat ze los buiten / op straat kunnen lopen, ook mogen ze niet ontnageld worden (ontnagelen=verminking).


Ze zullen niet vaker dan n keer per jaar een nestje krijgen. Er zal getest worden op Fiv/Felv, HCM, PKD en CIN er zal met echo en met DNA getest worden op erfelijke afwijkingen.


De kittens zullen pas verhuizen als ze 16 weken zijn. Dan zullen ze volledig gent, ontwormt en gechipt zijn en hebben een stamboom van de NRKV, een europees dierenpaspoort en komen met een kittencontract. En niet te vergeten een kittenpakketje met een proefmonster van het merk dat ze bij mij eten. Ze krijgen bij mij Carocroc vis en lam brokjes.


Kittens zullen bij mij in de woonkamer opgroeien met mijn kinderen en kleinzoon, onze andere katten en wennen aan dagelijkse geluiden zoals de stofzuiger en wasmachine. De kittens zullen alleen naar mensen gaan, waar we persoonlijk contact mee hebben gehad en waar we een goed gevoel bij hebben.


Kittens kunnen pas gereserveerd worden vanaf zes weken, tot die tijd zullen zij onder evaluatie staan, zodat we eerst kunnen zien welke karaktertjes ze hebben. Dit om te kunnen zien of de mensen die ze graag willen hebben, ook echt de mensen zijn waar ze bij passen. Vanaf ca. zes weken mogen kittenkopers langskomen om kennis te maken met de kleintjes. Waar mogelijk zullen we de kleintjes zelf naar hun nieuwe huis brengen, dit om hun verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een nieuwe omgeving geeft immers al stress genoeg.


De kittens worden niet verkocht voor fokdoeleinden, en worden voor hun vertrek naar hun nieuwe huisje gecastreerd. Mocht er hiervan worden afgeweken dan alleen in geval van fokkers die wij al enige tijd kennen en vertrouwen, die al fok ervaring hebben en die een gelijksoortig fok beleid voeren.
Boaz (17K)

Boaz

Angel (15K)

"Angel"

Claudia4 (15K)

"Claudia"

Missy (28K)

Missy

Indigo (11K)

Indigo

banner_true_ragdoll klein (5K)